Modni krznar "Gordan Dvoravić"

O nama

Obiteljski zanat

Tradicijski smo obrt koji se bavi izradom krznenih komada po mjeri i željama klijenata. Nudimo i gotove proizvode, kao i čišćenje te prekrajanje odjevnih komada od krzna. Obrt je nastao 1950. kad ga je osnovao Tomislav Dvoravić, a obiteljski je zanat prenio na sina pa krznariju danas vodi Gordan Dvoravić, jedan od svega nekoliko preostalih krznara u Zagrebu. 

U korak s trendovima

U krznariji Dvoravić vrhunska krzna nabavljamo iz Skandinavije i ostalih lokacija ekoloških farmi. Posebno smo ponosni na unikatne krznene kapute nastale obradom štavljenog krzna u odjevni predmet, što našu krznariju čini umjetničko-modnim obrtom. Govoreći o modi, pratimo trendove i izrađujemo modernu odjeću baziranu na europskoj modi. Svaki klijent bira materijal i kroj, a nakon uzimanja mjera, na nama je da njegove želje pretvorimo u svevremenski modni klasik. Vjerujemo kako krzneni kaput u ormaru nije statusni simbol nego funkcionalni artikl. 

 

Kontaktirajte nas

Telefon

098/3816 56

E-mail adresa

Radno vrijeme

ponedjeljak – petak:
10 – 13, 17 – 19:30
subota:
10 – 14

Adresa

Dežmanova 4, Zagreb

Česta pitanja

Koliko traje izrada jednog kaputa?

Trajanje izrade jednog kaputa ovisi o željama kupca te može trajati između 2 i 3 tjedna, ovisno o narudžbi i trenutnoj količini posla.

Koja krzna imate u ponudi?

U ponudi imamo sve vrste krzna od nerca, šišanog nerca, lisice, rakuna, čupanu nutriju, zečića i dr. Vrhunska krzna nabavljamo iz Skandinavije i ostalih lokacija ekoloških farmi.

Koliko traje popravak krzna?

Trajanje i cijena popravka krzna ovise o količini posla koju popravak zahtijeva. Kako bismo procijenili rok i cijenu popravka krznenog komada, nužno je da donesete komad na pregled u našu krznariju.

Mogu li donijeti krzno na čišćenje?

U našoj krznariji u ponudi imamo i uslugu čišćenja.    Krznene komade poželjno je čistiti kod krznara, gdje se osvježavaju na poseban, krznarski način, kako bi dlaka oživjela. 

Pošaljite nam e-mail