Modni krznar "Gordan Dvoravić"

Usluge

Izrada

Za izradu jednog odjevnog predmeta potrebno je mnogo vremena. Svako krzno ima svoje zakonitosti pa slaganje kože ovisi o teksturi, položaju, visini dlake i njegovoj boji. U krznariji Dvoravić dostupni su gotovi proizvodi, no kupci najčešće dolaze sa svojim željama pa prednjače komadi po narudžbi. Naglasak se pritom stavlja i na svevremenski dizajn jer je krzneni kaput investicija u garderobi nosiva godinama.

Čišćenje i prekrajanje

S dolaskom toplih dana, prije nego krznene komade pospremite u ormar do nove sezone, potrebno ih je pažljivo održavati. Da biste zadržali kvalitetu krzna, bitno ga je redovito čistiti, i to upravo kod stručnjaka koji će dlaku “oživjeti”. U krznariji Dvoravić dostupne su usluge čišćenja te popravka i prekrajanja krznenih predmeta, za što je najčešće “rezervirana” proljetna sezona.

Posebni Programi

Uz izradu modnih komada po željama kupaca, održavanje i prekrajanje krzna, u krznariji Dvoravić nudimo i krznene predmete za interijere. Dekor i praktični predmeti od krzna domu pružaju notu topline i raskoši pa izaberite svog favorita u ponudi pokrivača, jastuka, tepiha. Obogatit će svaku prostoriju u domu i podariti joj luksuzan dojam.